Start
  |     |    
Kategorie
Dodaj Og³oszenie
Szukaj
Wizytówki             Miasto  
Zamie¶æ Og³oszenie
  Mo¿liwo¶æ dodania do 10 zdjêæ
  Wy¶wietlane od 15 dni do 2 miesiêcy
  Mo¿liwo¶æ dodania og³oszeñ premium
Zarz±dzaj Og³oszeniami
Szukaj Og³oszeñ
<< Poka¿ wszystkie
Biesiadowanie z piecem do pizzy w domu i na zewn±trz. - Og³oszenia Warszawa
Kategoria: Us³ugi / Remonty/ budowlane /
Dodane: 17/04/2023 14:39:47
miesi±c temu
Najlepszym i najzdrowszym urz±dzeniem do biesiadowania jest piec do pizzy. Wewn±trz domu mo¿e byæ zamontowany w salonie w obudowie kominkowej (samodzielnie lub obok wk³adu kominkowego), tak¿e w pomieszczeniu kuchennym. Dziêki posiadaniu wysokiej jako¶ci izolacji cieplnej woko³o siebie, mo¿e byæ posadowiony nawet bezpo¶rednio na blacie kuchennym lub wbudowany w ci±g mebli. W wersji z podstaw± i kó³kami mo¿e byæ u¿ytkowany na balkonie, tarasie, tak¿e w altanie, pergoli, jako wolno stoj±cy w ogrodzie lub (bez podstawy) zabudowany w murowanym kompleksie gastronomicznym. Jest mobilny i kompaktowy. Bardzo ³atwo daje siê przestawiæ (tak¿e z platform± do przygotowywania potraw), dziêki kó³kom, w ró¿ne miejsca obej¶cia, gdzie w danej chwili chcemy go u¿ywaæ. Piec do pizzy bez podstawy mo¿na z powodzeniem przewie¼æ na pace samochodu na imprezê w inne-nawet odleg³e-miejsce. Dostêpny jest w wielu wielko¶ciach komory pieczenia. W najmniejszym mo¿na upiec jednorazowo jedn± pizzê, w najwiêkszym 5 sztuk, a w wersji profesjonalnej (dla pizzerii, cateringu) nawet 8 sztuk naraz lub 8 kg chleba. Charakteryzuje siê rewelacyjnie krótkim czasem rozruchu. Ju¿ po 15-20 minutach od rozpalenia mo¿na go z powodzeniem u¿ytkowaæ. Nie ma szybszego pieca na rynku. Jedn± pizzê piecze 1,5 minuty. Trzeba wiêc mocno siê uwijaæ, by nawet najmniejszy z tych pieców efektywnie wykorzystaæ. Ka¿dy piec do pizzy, dziêki opatentowanej technologii FornInox, jest doskona³± maszyn± do gotowania i pieczenia. Krótko po zakupie, mo¿na z nim natychmiast ucztowaæ. Rozpalanie i obs³uga jego, w porównaniu do tradycyjnego pieca chlebowego murowanego przez zduna, jest banalnie prosta, ³atwa i przyjemna. Nawet najwiêkszy laik i amator w krótkim czasie staje siê profesjonalist±. Dziêki zastosowaniu innowacyjnej technologii wykonania pieca, pieczenie i gotowanie w nim jest ³atwiejsze od u¿ytkowania zwyk³ego grilla. W porównaniu do murowanego pieca chlebowego spala o 2/3 mniej opa³u, a uzyskuje du¿o wy¿sz± temperaturê. Jest bardzo ekonomiczny, wydajny i niezawodny. To piec uniwersalny. Idealny do pizzy, pieczenia chleba, niezast±piony do przygotowywania ca³ych kilku daniowych obiadów i kolacji, ze wzglêdu na bardzo szybki jego rozruch i specyfikê dzia³ania. Z jego udzia³em mo¿na odkryæ prawdziwe smaki legendarnych tradycyjnych potraw w³oskich, których przepisy mo¿na znale¼æ w internecie. Doskonale zreszt± nadaje siê do wszystkiego, od przystawek po s³odycze. Rewelacyjnie gotuje i piecze. Jest niedo¶cig³y w przepysznym przygotowywaniu potraw. ¯adne inne kuchenne urz±dzenie grzewcze nie jest w stanie przygotowaæ tak wysublimowanych i subtelnych smaków ró¿nych potraw. Nie jest w stanie tak¿e przyrz±dziæ tak aromatycznych, kruchych, delikatnych i soczystych miês, czy pysznego wyro¶niêtego pieczywa, delikatnego w ¶rodku, a jednocze¶nie o przypieczonej smakowitej skórce. Ca³a tajemnica doskona³o¶ci potraw z pieca do pizzy tkwi w potrójnym oddzia³ywaniu wytworzonej w nim energii na te potrawy w postaci promieniowania, przenikania i konwekcji. To potrójne oddzia³ywanie wystêpuje tylko w piecu do pizzy (piecu chlebowym). Opalanie drewnem nadaje potrawom niepowtarzalny smak i aromat, a potrawy zachowuj± wiêkszo¶æ w³a¶ciwo¶ci od¿ywczych. Dziêki specjalnym profesjonalnym przystawkom, mo¿na w nim nawet grillowaæ wszystko, co tylko siê da. Przystawki te jeszcze bardziej rozszerzaj± wszechstronno¶æ wykorzystania tego pieca do pizzy. Z nim mo¿na zapomnieæ o gumowatych i niewyro¶niêtych pizzach, jakimi racz± nas w ró¿nych pizzeriach, w których piecze siê je w piecach elektrycznych, co jest nieporozumieniem. Nie ma praktycznie potrawy, której nie uda³oby siê w nim przyrz±dziæ. Piec do pizzy, posiadaj±c te wszystkie walory, sprawia, ¿e magiczne chwile z rodzin± i przyjació³mi s± jeszcze bardziej wyj±tkowe. Je¿eli ju¿ go mamy w domu, to wtedy ka¿da impreza typu: imieniny, urodziny, domówka, przyjêcie, uroczysty obiad lub kolacja, czy nawet cocktail party, stanie siê automatycznie wy¶mienit± uczt±. Smako³yki wydobywane z pieca do pizzy zachwyc± bez wyj±tku ka¿dego uczestnika biesiady i na zawsze zakoduj± mu siê w pamiêci. Za potrawami z pieca do pizzy przepadaj± wszystkie dzieci. Bardzo chêtnie przygotowuj± sami swoje autorskie potrawy, a nawet chc± mieæ udzia³ w obs³udze pieca. To zabawa dla wszystkich. Z takiego pieca do pizzy mog± regularnie korzystaæ nawet ci, którzy s± mocno zapracowani i wolnego czasu maj± niewiele. Przygotowanie pieca do pracy jest b³yskawiczne, a efekty osza³amiaj±ce. Rewelacyjnie uzupe³nia siê on, wkomponowany w kaflow± kuchniê, w serwowaniu z ni± perfekcyjnych rozbudowanych dañ. Ten tandem zaspokoi nawet najwybredniejsze podniebienia, a z kucharzowania uczyni najwiêksz± przyjemno¶æ. Do ka¿dego pieca do pizzy mo¿na zakupiæ w opcji profesjonalne oprzyrz±dowanie i oryginalne akcesoria, jakie tylko s± potrzebne do obs³ugi pieca i do sprawnego przygotowywania potraw, w tym mobilne platformy, na których znajduje siê praktyczne kompaktowe wyposa¿enie kuchni.


Na fali ekologii, coraz wiêksz± popularno¶æ we W³oszech i na ¶wiecie zdobywaj± gazowe piece do pizzy. S± to piece nowej generacji, coraz czê¶ciej wykorzystywane w pizzeriach, jak i przez prywatnych u¿ytkowników. S± wygodniejsze i czystsze w u¿ytkowaniu; nie wytwarzaj± dymu, tylko rozsiewaj± wokó³ siebie aromat gotowanych i pieczonych potraw. W ciasnej zabudowie s± mniej uci±¿liwe dla przewra¿liwionych s±siadów, utyskuj±cych na rozchodz±cy siê po okolicy dym (nawet aromatyczny). Bez u¿ycia zapa³ek, w³±cznikiem piezoelektrycznym, mo¿na je szybko uruchomiæ, pokrêt³em regulowaæ wygodnie ich moc±, bardzo szybko wy³±czyæ. S± kompaktowe, lekkie i wydajne. Ka¿dy gazowy piec do pizzy mo¿na szybko i bardzo ³atwo przekszta³ciæ w tradycyjny piec opalany drewnem, gdy tylko przyjdzie nam na to ochota. Specjaln± przykrywk± zakrywamy palniki gazowe, rozpalamy drewno i po kilkunastu minutach pieczemy lub gotujemy na aromatycznym drewnie. Tego typu uniwersalne piece s± zarówno amatorskie jak i w pe³ni profesjonalne do u¿ytku komercyjnego. Nigdy nie wiadomo, jaki rodzaj pieca bêdzie nam w danej chwili potrzebny. Szczególnie dotyczy to firm ¶wiadcz±cych us³ugi cateringowe na wyje¼dzie. Nie wszêdzie mo¿na u¿yæ pieca do pizzy na drewno, a on jeden zastêpuje nam kilka ró¿nych urz±dzeñ gastronomicznych i do tego w najlepszej formie. To urz±dzenie jest te¿ dla tych, którzy uwielbiaj± potrawy z pieca do pizzy, ale obs³uga pieca na drewno jest dla nich obca i nie mog± siê do niego przekonaæ.


Wiêcej informacji pod telefonami: 68 3273341, 606756498 i na stronie internetowej firmy z 30. filmami: www.salonsobkowiak.pl/oferta-skrocona.php
Cena: 1 z³


Zg³o¶ naruszenie
Kontakt:
Zbigniew Sobkowiak
Telefon:
683273341
Email:

Ods³on: 920
      Zobacz Katalog Warszawskich Wizytówek

WARSZAWSKIE OG£OSZENIA
www.stolica-ogloszenia.pl
Copyright © 2011

Warszawa Og³oszenia - Drobne , Darmowe Og³oszenia Warszawa i okolice

Og³oszenia Warszawa

 

POLECANE STRONY
Optyk Dêbica | transport Anglia Ukraina | Tworzenie stron www | Kurs na wózki wid³owe Sanok |